PCTeX Talk Forum Index PCTeX Talk
Discussions on TeX, LaTeX, fonts, and typesetting
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Two Faults of DVI Viewer

 
Post new topic   Reply to topic    PCTeX Talk Forum Index -> PCTeX v6 Beta
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TomK



Joined: 09 Feb 2006
Posts: 16
Location: Ljubljana, Slovenia

PostPosted: Tue May 13, 2008 2:20 am    Post subject: Two Faults of DVI Viewer Reply with quote

The DVI viewer of v6 beta, dated 4 Jan 2008, exhibits two unpleasant
faults:

---Magnification Tool: a black rectangle shows up first, then the
underlying text is displayed; thereafter, a click on another part of screen
momentarily produces two black rectangles, the previous one and the new one.

---Selection Tool: dragging draws a blank borderless rectangle and the
whole screen is extremely jittery; the display only settles down when
dragging is stopped, and then the rectangle's dashed border
and contents appear.

Same on two machines (one with on-board Intel graphics, the other with
Matrox Millennium G450 card).

Both tools work properly in v6 beta of 18 Oct 2007, and earlier.
Back to top
View user's profile Send private message
PTIForAdmin



Joined: 06 Oct 2005
Posts: 84
Location: San Francisco, CA

PostPosted: Wed Jul 23, 2008 3:44 pm    Post subject: Re: Two Faults of DVI Viewer Reply with quote

TomK wrote:
The DVI viewer of v6 beta, dated 4 Jan 2008, exhibits two unpleasant
faults:

---Magnification Tool: a black rectangle shows up first, then the
underlying text is displayed; thereafter, a click on another part of screen
momentarily produces two black rectangles, the previous one and the new one.

---Selection Tool: dragging draws a blank borderless rectangle and the
whole screen is extremely jittery; the display only settles down when
dragging is stopped, and then the rectangle's dashed border
and contents appear.

Same on two machines (one with on-board Intel graphics, the other with
Matrox Millennium G450 card).

Both tools work properly in v6 beta of 18 Oct 2007, and earlier.


These were some side effects of trying to improve the text quality. Should be OK in the next beta release.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PCTeX Talk Forum Index -> PCTeX v6 Beta All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group